LATTERGAL

1988 - 2013 - 25 ÅR MED LATTER

Hjem Hoys
Produksjoner De uunnværlige Kontakt

Lattergal (og 2 kjærringær fra Ramnes) hoyser julen inn (2012)

Siden 2007 ble det mindre og mindre aktivitet for Lattergal. Tom og Erik hadde sammen med Line Knudsen juleshow på Restauranten i Revetal i 2009, men etter det var det stille. Tom og Erik hadde noe arbeid for næringslivet, men langt i fra slik det en gang hadde vært. Etter over to tiår med høy aktivitet, er det naturlig at man møter på en vegg, eller rett og slett begynner å bli lei, og det var det som var tilfelle med Lattergal, sa ensemblets nestor, Tom. Men et kommende 25-års jubileum nærmet seg, og det var på tide å tørke støv av gamle kunster. Tom og Erik bestemte seg for å takke ja til spørsmål om å avholde juleshow i Restauranten i Revetal.

Ole-Kristian var opptatt med Gråtass turné, og Petter Anthon, som nå sammen med sin familie, kone og to barn, hadde slått seg til ro i eget hus på Vestfossen, hadde mange andre prosjekter i gang. Men musikk for brødrene, det ville han lage. Men hvem skulle guttene ha med seg på scenen?

Tom hadde fått vite at det var ei jente fra Ramnes som var flink til å synge. Katrine Hallenstvedt Lid var hennes navn. Det viste seg at hun hadde ei venninne, Charlotte Sofie Eliassen, som også var flink til å synge. Begge var de studenter på Bårdar i Oslo hvor de studerte dans og musikkteater. Dette må helt sikkert være veldig bra, tenkte Tom og Erik, og hyrte dem begge to, usett og uhørt. Det angret de ikke på. Jentene var både flinke og ivrige. Deres ungdommelighet og sult etter å stå på scenen og underholde for publikum, var god medisin for to aldrende, noe scenetrøtte og småengstelige gutter. Juleshowet ble bra, folk var veldig fornøyde, og pakka med show, mat og dans, solgte godt.

Erik og Tom hadde ristet av seg støvet, og de var absolutt mye nærmere en eventuelt ny sommerrevy i 2013.


Produksjoner Produksjoner