LATTERGAL

1988 - 2013 - 25 ÅR MED LATTER

Hjem Hoys
Produksjoner De uunnværlige Kontakt
Produksjoner

Lattergal hoyser julen inn (2007)

Så var det jul igjen, og Lattergal var tilbake på Restauranten på Revetal. Lima og Bøyesen Brothers hadde denne gangen tatt med seg to lokale jenter, Nina Andersen og Marit Theiste Østlie. Sistnevnte var debutant i Lattergal sammenheng, mens Nina hadde

Foto: Per Langevei, Sandefjords Blad

flere teateroppsettinger sammen med Lattergal på Papirhuset Teater. Petter Anthon Næss sto for musikken, som denne gangen var presset inn på en CD-plate.

Juleshowet ble tatt godt i mot, og det var god stemning og full trøkk på alle forestillingene som ble spilt i november og desember. Showet ble også spilt på Verdensteateret i Sandefjord, og der skrev Ina Strøm blant annen dette i Sandefjords Blad:

Fortsatt gøy på landet

Forestillingen åpner med Erik Werge Bøyesen i nisselue som slentrende spiller "Glade jul" og "Amazing Grace" på saxofon. Det er imidlertid ingen grunn til å frykte et skifte i formspråk eller innhold hos Lattergal-gjengen, for i løpet av knappe to minutter kommer spørsmålet "Er det folk fra landet her?" Vi får høre om diskusjonene rundt spillestedet, Sandefjord har for mange rundkjøringer, Tønsberg har for mye lyskryss. Og det er i det hele tatt usikkert om resten av ensemblet vil dukke opp. De er nemlig fra landet, og kan følgelig ikke nås via verken e-post eller tekstmeldinger.  Utover i forestillingen kommer jevne drypp med vitsing om Andebu, Kodal, Revetal, Ramnes, Høyjord og Haukerød.


Produksjoner