LATTERGAL

1988 - 2013 - 25 ÅR MED LATTER

Hjem Hoys
Produksjoner De uunnværlige Kontakt

Kona eller livet (2006)

Trodde du at Bøyesen Brothers, Næss og Lima hadde lagt inn årene. Åh nei. Riktignok spilte de sin siste Hoys-revy sist sommer, men Lattergal var ikke død. Før jul hadde de stor suksess med juleshowet "JuleRe" som ble spilt på Restauranten på Revetal. Med seg hadde Tom, Erik og Ole-Kristian sangeren Line Knudsen som sikkert mange husker fra tidligere show og revyer. Showet ble tatt godt i mot og alle forestillingene ble utsolgt - faktisk før de begynte å spille.

I januar satt de opp den engelske farsen "Run For Yor Wife" av Ray Cooney. På norsk har stykket tittelen "Kona eller livet". Lattergal hadde stor suksess med denne forviklingsfarsen, som blir regnet som verdens morsomste, i år 2000. Denne gangen var en del av skuespillerne byttet ut siden sist og et nytt spennende ensemble ville sørge for at lattermusklene fikk trimmet seg etter den fete juletid.

For uten Ole-Kristian Lima, Tom og Erik Werge Bøyesen kunne publikum denne gangen stifte bekjentskap med Dagrun Anholt og Geirr Johnsen som begge har spilt med guttene tidligere, samt Talina Hansen fra det veletablerte teatermiljøet i Fredrikstad og Øyvind Angeltveit som i flere år har vært medlem av Lompelandslaget.

Ensemblet spilte gnistrende og stykket var like morsomt som før, men denne gangen sviktet publikum. Var det for kort tid siden Lattergal gjorde rent bord med samme forestilling? Var ikke publikum klare for farse, eller var det for mye sport på tv? Hvem vet. Sannheten var at Lattergal gikk på en aldri så liten flopp. Så fikk de oppleve det også.

Flere av skuespillerne tok med seg stykket til Fredrikstad - og der ble det suksess.


Produksjoner Produksjoner

SKUESPILLERE

ROLLER

Erik Werge Bøyesen

John Larsen, drosjesjåfør og bigamist


Talina Hansen

Barbara Larsen, Johns kone i Tønsberg


Dagrun Anholt

Mary Larsen, Johns kone i Åsgårdstrand


Øyvind Angeltveit

Stanley Gartner, Johns nabo i Tønsberg


Geirr Johnsen

Bobby Kittel, Johns nabo i Åsgårdstrand


Tom Bøyesen

Politibetjent Oseberg fra Tønsberg


Ole-Kristian Lima

Politibetjent Linden fra Horten