LATTERGAL

1988 - 2013 - 25 ÅR MED LATTER

Hjem Hoys
Produksjoner De uunnværlige Kontakt
Produksjoner

Julenøtt (2006)

I den samme perioden som Lattergal spilte ”JuleRe 2” på Restauranten i Revetal, gjorde ensemblet et annet morsomt stunt. Lørdag 11.11. og søndag 12.11. hadde de show på Nøtterøy kulturhus. Dette var første gang Lattergal stiftet bekjentskap med Nøtterøys storstue, og "Bøyesen Brothers", som har vokst opp på øya, var på gamle tomter. Rett etter showet på Revetal den lørdagen dro de til Nøtterøy hvor de var klare på scenen kl. 21:00. Det var en ca 200 publikummere som hadde møtt opp og Lattergals 1 og en 1/2 times show ble godt mottatt. Scenen var enkelt og smakfullt dekorert av deres scenograf Sissel Bøyesen. Hun hadde brukt et flygel dekorert med en kandelaber, fire barkrakker og en mengde julepakker. Det hele var innsvøpt i lekkert lys fra husets far Jan Egil Skytøen.

Dagen etter fylte salen seg nærmest opp og ensemblet gjorde et av sine aller beste show noensinne, skal vi tro mange av de fremmøtte trofaste Lattergal-fansene.

Moro var det i alle fall var Lattergals dom - og det ga mersmak. Uansett, Lattergal gikk med dette inn i en stille og meget forsiktig periode.


Produksjoner