LATTERGAL

1988 - 2013 - 25 ÅR MED LATTER

Hjem Hoys
Produksjoner De uunnværlige Kontakt

JuleKlubben (2004)

Lattergal satte ikke opp noen forestilling på Papirhuset Teater 2004. Når vinteren på nytt nærmet seg hadde de, forutenom events og firmaunderholdning, kun  spilt sommerrevy og alle fire var klar for et lite juleshow på Hotel Klubben i Tønsberg. Petter Anthon Næss gledet seg til å spille med gutta igjen siden det ikke ble noe av på sommeren. Men så dukket det opp en avtale han han hadde gjort for en tid tilbake - han skulle spille juleshow på Kulturhuset Oseberg.

Fredag 19, november hadde de premiere på forestillingen "Juleklubben. På scenen kunne man nok engang stifte bekjentskap med Hoys-imperiets grunnstamme, Tom Bøyesen, Ole-Kristian Lima og Erik Werge Bøyesen. Deres musikksjef Petter Anthon Næss hadde laget musikken, men ble altså konkurrent et steinkast unna, på Oseberg sammen med  Dagrun Anholt, Henriette Lien, Jon Skolmen og orkester.

 Men hva med kvinner i Lattergals juleshow? Fortvil ikke. Den unge og talentfulle Marte Amalie Jonsrud Kaardal fra Horten var absolutt med, frisket opp og dro ned gjennomsnittsalderen. Marte Amalie ble plukket ut på en audition guttene hadde i mai tidligere det året i forbindelse med sommerforestillingen "Sommer i Idol".  Denne gang ble hun altså plukket ut igjen for å more julebordfolket. Forestillingen var satt opp hver fredag og lørdag i en måned, men på grunn av stor pågang måtte de sette opp et par ekstraforestillinger noen torsdager. "Ja, også spilte vi jo en uke lengre enn juleshowet på Oseberg da," sa Erik stolt. "Ja, det var som i sommer det," repliserte broder Tom tørt.

Showet "Juleklubben" ble spilt i Ballsalen på Hotel Klubben. Ole-Kristians eldste sønn Espen Myklebust Lima var lydteknikker og Lattergals faste scenograf Sissel Bøyesen hadde laget julestemning på den lille scenen i den gamle salen.


Produksjoner Produksjoner