LATTERGAL

1988 - 2013 - 25 ÅR MED LATTER

Hjem Hoys
Produksjoner De uunnværlige Kontakt

Jul på Karlsvika (2001)

Denne vinteren bestemte gutta seg for ikke å spille teater på Papirhuset Teater i Tønsberg. De ville prøve noe nytt - juleshow linket opp mot julebord. Det å underholde på diverse julebord rundt i landet var ikke fremmed for de Lattergale, det hadde de gjort mange ganger tidligere. Nå ville de skrive og øve inn et show som skulle spilles på et fast sted. Valget falt på Karlsvika Gård i Slagen utenfor Tønsberg som er bygget om til fest- og bevertningslokale.

Et skjær i sjøen var kapellmester Petter Anthon Næss som var opptatt med julekonserter. Hvem kunne steppe inn og ta en slik jobb? Et klokt hode sa Nissa Nyberget fra Oslo. Med sin lange erfaring fra tv, revy og "jamming" på Josefie burde han være mannen. Men han hadde ikke tid og kjente heller ikke noe til gutta, bortsett fra Petter Anthon. Men Lattergals produsenter gav seg ikke. "Se hvertfall på denne videoen fra deres siste sommerrevy (Hoys i høna)". Det gjorde Nissa, og da var det avgjort.  Dette ville han være med på.

Kjemien satt fra første øyeblikk mellom Nissa og de Lattergale som var Dagrun Anholt, Ole-Kristian, Erik og Tom. 9 stappfulle show ble spilt på Karlsvika før jul. De fulgte også opp med et par show på samme sted på nyåret, men da med Petter Anthon bak tangentene.

Produksjoner Produksjoner